Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Archiefopslag bij Castricum huren

Heeft u binnen uw eigen pand onvoldoende ruimte om uw archiefstukken te bewaren? Of bent u om andere reden, bijvoorbeeld het minimaliseren van het risico op brand- en waterschade aan uw archief, op zoek naar archiefopslag bij Castricum? Brakenhoff helpt u graag verder. In onze opslagruimte bieden we u de mogelijkheid uw archiefstukken op te slaan en vanuit hier te beheren. U kunt de opslagruimtes nagenoeg de hele dag op eigen initiatief bezoeken. Bij het huren van archiefopslag bij Castricum ontvangt u van ons een persoonlijke toegangspas. Alleen tussen 23.00 en 6.00 uur is de opslagruimte gesloten. Het minimaliseert het risico op schade aan of diefstal van uw bezittingen.

Voordelen van archiefopslag bij Castricum

Zeker als ondernemer bent u verplicht verschillende documenten gedurende vijf tot zeven jaar te bewaren, afhankelijk van de aard van het document. In uw bedrijfspand wilt u niet onnodig veel ruimte op moeten offeren om deze mappen met documenten op te slaan. Daarbij loopt u zeker in een pand met veel productieapparatuur het risico op een brand of waterschade. Door uw archiefstukken te bewaren in onze archiefopslag bij Castricum is die kans aanzienlijk kleiner. In onze opslag is veel aandacht besteed aan de beveiliging en klimatologische omstandigheden hiervan. Wel zo’n fijn idee!

Direct archiefopslag bij Castricum aanvragen

Laat ook uw archiefstukken veilig bewaren in onze archiefopslag bij Castricum. Neem eens contact met ons op, zodat we samen naar een geschikte unit binnen onze opslag kunnen zoeken. Bent u tevreden over het voorstel? In dat geval zorgen we dat het contract zo snel mogelijk in orde gemaakt wordt. Zoals reeds genoemd ontvangt u na ondertekening van het contract een toegangspas voor uw opslagruimte. Komt u de archiefstukken zelf brengen, of laat u deze door onze verhuizers ophalen?

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.