Verhuizen

Verhuizen? Brakenhoff regelt alles voor u!

Verhuizen kan een fikse en tijdrovende klus zijn. Uitzoeken, inpakken, plannen, vervoer regelen, hulptroepen inschakelen en o ja, hoe krijgen we in vredesnaam die wasmachine naar beneden? Een vervelend karwei dus. Maar niet voor de getrainde professionals van Brakenhoff. Verhuizen is hun passie, een dagelijkse klus die ze perfect beheersen. En onze verhuisprofs behandelen uw spullen met de grootste voorzichtigheid en aandacht.

Heeft u vragen?
Onze medewerkers staan u graag te woord

Senioren verhuizingen

Brakenhoff is een expert voor Senioren verhuizingen. Veel zorginstellingen mogen wij tot onze vaste klanten rekenen. Wij zijn dus zeer bekend met de nieuwe situatie.

Met deskundige experts op het gebied van verhuizen kunt u rustig en vrijblijvend een afspraak maken. Tijdens deze afspraak neemt Brakenhoff u mee naar de wereld van de verhuizers. Waar Brakenhoff waarde aan hecht is een goede betrouwbare relatie. Uw verhuizing staat centraal. U maakt uw wensen kenbaar en Brakenhoff voert deze keurig uit.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Verhuizen? Onze medewerkers:

Uw spullen in topconditie

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Opslagdoos Brakenhoff

Stuur een bericht

Direct aanvragen