Self-storage
Een nieuwe vorm van tijdelijke opslag!
Self-storage
Betrouwbaar, beveiligd & bereikbaar
Self-storage
Toegang van 06:00 tot 23:00 's avonds
Previous slide
Next slide

Self-storage – Een nieuwe vorm van tijdelijke opslag!

Groeit uw onderneming uit zijn jas? Heeft u extra ruimte nodig voor opslag of archief? Heeft u specifieke wensen op gebied van veiligheid en klimaatbeheersing? Bij Brakenhoff beschikken we over een grote variëteit aan opslagmogelijkheden. Van tijdelijke opslag via self-storage tot opslag-oplossingen op maat.

Self-storage voor bedrijven

Met self-storage beschikt uw bedrijf over een eigen opslagbox. De perfecte manier om goederen, boedels, archieven of voorraad op te slaan. Brakenhoff Self-storage voldoet uiteraard aan alle veiligheidseisen, de ruimtes zijn droog, schoon en 24 uur per dag beveiligd. U huurt een opslagruimte die u afsluit met uw persoonlijke slot en u krijgt een aparte toegangspas waarmee u zeven dagen per week van 06:00 tot 23:00 terecht kunt in uw opslagbox.

Wij nemen voor bedrijven / klanten ook zendingen in ontvangst, wanneer de klant niet aanwezig is. We informeren de klant als de goederen zijn binnen gekomen. Bijv ZZP doet zijn klus en laat de materialen bij de Self-storage afleveren.

Archieven
 Winkelvoorraad
 Goederen
 Standbouwmateriaal
 Terrasmeubilair
 Kantoormeubilair
Handelsvoorraad
Werkvoorraad

Meer weten over de mogelijkheden van Self-storage voor bedrijven? Bekijk onze presentatiefilm of neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.