Verhuizen

Bedrijf- en Projectverhuizingen

Geen tak in de verhuissector is zo veelomvattend als een bedrijfsverhuizing. Bij Brakenhoff hebben we daar gelukkig heel veel ervaring mee. Kantoren, magazijnen, archieven, machines of complete verzorgingshuizen, Brakenhoff is al sinds 1924 als geen ander thuis in deze complexe logistieke operaties.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Heeft u vragen?
Onze medewerkers staan u graag te woord

Snel weer aan de slag, dankzij onze projectverhuizingen.

Brakenhoff brengt als verhuizer alle elementen mee die noodzakelijk zijn. Voorbereiding, know-how, materiaal en materieel, initiatief, de juiste adviezen, aanvullende facilitaire diensten. Bij Brakenhoff hebben we oog voor alle details en we beschikken over de mentaliteit van de echte dienstverlener.

Dat begint bij een nauwgezette voorbereiding, waarin alle eisen worden vertaald in een draaiboek voor de verhuizing. Dat voorkomt onnodig verlies aan arbeidsuren van uw medewerkers. U wilt er zeker van zijn dat er zorg en aandacht is voor kostbare zaken en u moet kunnen rekenen op een ongestoord verloop van het verhuisproject. Voor iedere stap in het proces beschikt Brakenhoff over een eigen team van specialisten en het juiste materieel. Op die manier duurt de verhuizing zo kort mogelijk en draait uw onderneming binnen no-time weer op volle kracht.

Staat u voor zo’n projectverhuizing? Laat u vrijblijvend adviseren en informeren over de vele verhuisprojecten waarin wij specialist zijn.

Opslagdoos Brakenhoff

Stuur een bericht

Direct aanvragen