Self-storage
Een nieuwe vorm van tijdelijke opslag!
Self-storage
Betrouwbaar, beveiligd & bereikbaar
Self-storage
Toegang van 06:00 tot 23:00 's avonds
Previous
Next

Self-storage – Een nieuwe vorm van tijdelijke opslag!

Groeit uw onderneming uit zijn jas? Heeft u extra ruimte nodig voor opslag of archief? Heeft u specifieke wensen op gebied van veiligheid en klimaatbeheersing? Bij Brakenhoff beschikken we over een grote variëteit aan opslagmogelijkheden. Van tijdelijke opslag via self-storage tot opslag-oplossingen op maat.

Self-storage voor bedrijven

Met self-storage beschikt uw bedrijf over een eigen opslagbox. De perfecte manier om goederen, boedels, archieven of voorraad op te slaan. Brakenhoff Self-storage voldoet uiteraard aan alle veiligheidseisen, de ruimtes zijn droog, schoon en 24 uur per dag beveiligd. U huurt een opslagruimte die u afsluit met uw persoonlijke slot en u krijgt een aparte toegangspas waarmee u zeven dagen per week van 06:00 tot 23:00 terecht kunt in uw opslagbox.

Wij nemen voor bedrijven / klanten ook zendingen in ontvangst, wanneer de klant niet aanwezig is. We informeren de klant als de goederen zijn binnen gekomen. Bijv ZZP doet zijn klus en laat de materialen bij de Self-storage afleveren.

Archieven
 Winkelvoorraad
 Goederen
 Standbouwmateriaal
 Terrasmeubilair
 Kantoormeubilair
Handelsvoorraad
Werkvoorraad

Meer weten over de mogelijkheden van Self-storage voor bedrijven? Bekijk onze presentatiefilm of neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.
Self-storage
Betrouwbaar, beveiligd & bereikbaar
Self-storage
Opslagruimte nodig? Breng het bij ons!
Self-storage
Toegang van 06:00 ’s morgens tot 23:00 ’s avonds
Previous
Next

Opslagruimte nodig? Breng het bij Brakenhoff!

Ruimte nodig?

Meer ruimte in huis om te leven: dát levert een flinke opruimbeurt op. Met een eigen opslagruimte bij Brakenhoff Self-storage zorgt u goed voor uw waardevolle spullen. Wij bieden veilige, moderne en persoonlijke opslagruimtes, waar u zeven dagen in de week met uw eigen toegangspas van 06:00 ’s morgens tot 23:00 ’s avonds terecht kunt. Van een doos speelgoed tot uw complete huisraad: Brakenhoff is uw eindeloze opslaggelegenheid buiten de deur, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Woonruimte is in de regel veel duurder dan opslagruimte. Gebruik uw woonruimte daarom efficient en doelmatig. Maak ruimte in uw huis en geniet van deze kostbare ruimte.

Particuliere self-storage

 Opslag van uw inboedel bij verbouwing of verhuizing.
 Seizoensgebonden spullen zoals tuingereedschap, kampeerspullen, skibox of die grote stapel winterjassen.
 Een lege garage, de auto kan weer netjes binnen staan.

Als u de boel wilt opslaan, doe dat dan handig, veilig en efficiënt. Bij Brakenhoff kunt u prima terecht voor verpakkingsmaterialen, verhuisdozen, tape, noppenfolie, meubelhoezen, stellingkasten en meer. Daarbij kunt u als self-storage klant gratis gebruik maken van een handige aanhangwagen. En natuurlijk kunt u bij onze verhuizers terecht als u hulp of advies nodig heeft bij inpakken en vervoer!

 Huur op maat: Onze ruimte-expert weet precies wat u nodig heeft.
 Huur betrouwbaar: Brakenhoff is al sinds 1924 dé verhuis- en opslagspecialist.
 Huur behaaglijk: Moderne opslagpanden op rustige, moderne bedrijventerreinen
 Huur toegankelijk: Ruime openingstijden, ook in het weekend!

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.