Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Containeropslag bij Heemskerk huren

Brakenhoff helpt u graag verder, wanneer u containeropslag bij Heemskerk wilt huren. Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin het huren hiervan het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan een reis van meerdere maanden, waarbij u de meest waardevolle bezittingen niet in uw woning wilt laten staan. De kans op diefstal is groot, wanneer inbrekers in de gaten krijgen dat u langere tijd van huis bent. Ook bij een verbouwing van uw woning loont het om kwetsbare en grote meubels tijdelijk elders onder te brengen. Het voorkomt dat deze bezittingen beschadigen tijdens de diverse bouwwerkzaamheden. Containeropslag bij Heemskerk huren is slechts een van de mogelijkheden die Brakenhoff u biedt.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Voordelen van containeropslag bij Heemskerk huren

Mogelijk heeft u zelf al een container, welke u bij uw woning gevuld heeft met uw meest kwetsbare en waardevolle bezittingen. Laat deze container vervolgens onderbrengen in de containeropslag bij Heemskerk van Brakenhoff. Hier verzekeren we u van een veilige opslagplek, waarbij bij de inrichting van deze ruimte rekening gehouden is met de klimatologische omstandigheden ervan. U wilt voorkomen dat uw bezittingen beschadigd raken door een hoge luchtvochtigheid of een te lage temperatuur in deze ruimte.

Alternatieven voor onze containeropslag bij Heemskerk

Niet alleen biedt Brakenhoff u de mogelijkheid containeropslag bij Heemskerk te huren. Ook voor de opslag van gevulde pallets kunt u bij ons terecht. Evenals dat we u een self-storage aanbieden; losse, zelf in te richten opslagruimtes. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende soorten opslag die we u kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op, wanneer u advies wenst over de meest geschikt opslag voor uw bezittingen.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.