Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Ons kantoor van de Self-storage is geopend op maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag is ons kantoor op afspraak geopend. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met de Self-storage manager.

De Self-storage van Brakenhoff is uitermate goed beveiligd. Het gebouw beschikt over een inbraak en brandmeld installatie en een uitgebreid camerabewakingssysteem. Zodat alles nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Daarnaast worden u goederen geconditioneerd opgeslagen d.m.v. een juiste klimaatbeheersing.

Alle voertuigen van klein tot groot kunnen de Self-storage van Brakenhoff bereiken. Met uw personenauto eventueel voorzien van een aanhangwagen of met een bestelbus tot 265 cm hoog kunt u zelfs naar binnen rijden. Via Brakenhoff Self-storage kunt u ook heel voordelig een bestelbus huren, informeer naar de mogelijkheden.

Een geldig legitimatiebewijs zoals een rijbewijs, paspoort of een identiteitsbewijs. Van zakelijke klanten hebben wij daarnaast een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst kunt u contant of per pin automaat betalen. Vervolgens zal door een automatisch incasso maandelijks de huur worden geïncasseerd. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW en zakelijke klanten krijgen maandelijks een gespecificeerde nota toegestuurd.

Op onze website staat een volumecalculator waar mee u eenvoudig kunt uitrekenen hoeveel ruimte u nodig heeft. Daarnaast geven wij u graag een juist advies en uitleg.

Ja, uw eigen inboedelverzekering geeft in ons gebouw dezelfde dekking als bij u thuis. U hoeft alleen maar een adreswijziging door te geven aan uw tussenpersoon of verzekeringsmaat- schappij. Brakenhoff Self-storage is een aangesloten lid van The Netherlands Self-storage Association en voldoet aan alle strenge eisen.

Dat moet u 14 dagen voor het eind van de huurperiode schriftelijk doen.

Bij Brakenhoff Self-storage heeft u géén langdurig huurcontract. U huurt bij ons immers per maand. U kunt ook op ieder moment verhuizen naar een kleinere of een grotere unit.

Ja, Brakenhoff Self-storage is ook een aan en afleveradres van al uw goederen.

Opslagdoos Brakenhoff

Stuur een bericht

Direct aanvragen