Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Professional voor kantoorverhuizing rond Beverwijk

Bent u op zoek naar een professional voor het uitvoeren van een kantoorverhuizing rond Beverwijk? De ervaren verhuizers van Brakenhoff staan voor u klaar, om u hierbij te helpen. Niet alleen zorgen we voor een snelle, zorgeloze verhuizing van de inboedel naar uw nieuwe kantoorpand; ook helpen we u ieder risico op schade aan uw bezittingen tot een minimum te beperken. Dit doen we door verschillende professionele, beschermende hulpmiddelen in te zetten bij de verhuizing. Bij een kantoorverhuizing rond Beverwijk komt vaak veel kijken, wat een goede voorbereiding essentieel maakt. We vertellen u hier graag meer over.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Aanpak bij kantoorverhuizing rond Beverwijk

Bij een kantoorverhuizing rond Beverwijk wilt u er niet alleen voor zorgen dat uw inboedel veilig bij uw nieuwe kantoorpand aankomt. Ook is het zaak om de overlast voor uw personeel tot een minimum te beperken. Zouden medewerkers lange tijd niet optimaal kunnen werken, dan heeft dat invloed op de resultaten van uw organisatie. Wij inventariseren graag samen met u, welke elementen uit de inboedel moeten worden meegenomen en wat hierin de juiste volgorde is om de overlast te beperken. Kiest u ervoor om de volledige verhuizing aan onze verhuizers over te laten, of voert u een deel van de taken zelf uit? Denk aan het loshalen en weer aansluiten van machines en IT-voorzieningen.

Kantoorverhuizing bij Beverwijk plannen

Neem contact met ons op, wanneer u op korte termijn aan de slag wilt gaan met uw kantoorverhuizing bij Beverwijk. Bij Brakenhoff bent u verzekerd van een professionele aanpak, waarbij er alles aan gedaan wordt om uw kantoorverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor uw personeel.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.