Opslag Castricum

Veilige opslag bij Castricum voor uw spullen

Kies voor de veilige opslag bij Castricum van Brakenhoff. We bieden u self-storage aan, waarvan het voordeel is dat u middels een toegangspas een groot deel van de dag zelf bij uw opslagruimte kunt komen. U bent hiervoor niet afhankelijk van onze medewerkers. Handig, wanneer u snel wat spullen nodig heeft uit de opslag bij Castricum. Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin het gebruik van deze opslagruimte handig is. Denk aan een verbouwing in huis, waarbij u wilt voorkomen dat uw inboedel beschadigd raakt. De opslag bij Castricum biedt u de ruimte om uw spullen hier tijdelijk te stallen. Ook tijdens een langere reis in het buitenland is het huren van opslag bij Castricum aan te raden.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Heeft u vragen?
Onze medewerkers staan u graag te woord

Service bij opslag rond Castricum huren

Wanneer u voor onze opslag bij Castricum kiest, starten we met een inventarisatie van uw wensen. Hoe groot moet de opslagruimte zijn? Welke spullen wilt u hier stallen? Zodra we een geschikte unit voor u gevonden hebben, ontvangt u van ons een toegangspas na ondertekening van de huurovereenkomst. U heeft vervolgens de mogelijkheid zelf spullen naar de opslag bij Castricum te brengen. Gaat het om een groot deel van uw inboedel? In dat geval kunt u de spullen door onze verhuizers op laten halen. Het scheelt u veel tijd en moeite!

Direct opslag bij Castricum huren

Heeft u al op korte termijn opslag bij Castricum nodig om uw spullen hier te kunnen stallen? Neem eens contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe groot de opslagruimte moet zijn voor uw goederen. Bovenal verzekert u zichzelf van een goed beveiligde ruimte, waar de kans op diefstal van of schade aan uw spullen minimaal is.

Opslagdoos Brakenhoff

Stuur een bericht

Direct aanvragen