Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Kies ook voor opslag in Heiloo

Wanneer u binnenkort voor langere tijd naar het buitenland vertrekt, wilt u er zeker van zijn dat uw waardevolle spullen op een veilige plek liggen. Het huren van opslag bij Heiloo via Brakenhoff voorziet u hierin. U bewaart in uw opslagruimte de meest waardevolle bezittingen, om de kans op diefstal hiervan tot een minimum te beperken. Niet alleen bij een reis is het huren van opslag interessant. Denk bijvoorbeeld ook aan een verhuizing naar een kleiner appartement, waar u de ruimte niet heeft om al uw spullen te bewaren. Door de overgebleven meubels tijdelijk in een opslag bij Heiloo te bewaren, hoeft u deze niet overhaast te verkopen.

Mogelijkheden bij opslag rond Heiloo huren

Brakenhoff denkt graag met u mee, wanneer u het huren van opslag bij Heiloo overweegt. Hoeveel ruimte verwacht u nodig te hebben voor uw spullen? Wij bieden u self-storage aan. Dit betekent dat u de spullen die u wilt bewaren in onze opslagruimtes zelf kunt brengen en op ieder gewenst moment tussen 6.00 en 23.00 uur weer op kunt halen. U kunt de ruimte uitbreiden, als blijkt dat u na verloop van tijd meer opslagruimte nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een onderneming die groeit, waarvan u de voorraad in de self-storage opslag bij Heiloo bewaart. U ontvangt een persoonlijke pas, waarmee u toegang heeft tot het pand.

Direct opslag bij Heiloo huren via Brakenhoff

Heeft u op korte termijn opslag bij Heiloo nodig? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met u een inventarisatie kunnen maken van uw wensen. Bovenal is de opslagruimte die we u bieden goed beveiligd en wordt rekening gehouden met de klimatologische omstandigheden hier. Het minimaliseert de kans op diefstal van of schade aan uw inboedel.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.