Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Verhuizen? Brakenhoff regelt alles voor u!

Opslag van meubels in Haarlem

Wanneer u voor een langere periode elders verblijft, of wanneer u in huis verbouwt kan het huren van ruimte voor de opslag van meubels in Haarlem interessant zijn. Op deze manier voorkomt u dat de meubels tijdens de uitvoering van werkzaamheden binnen uw woning beschadigd kunnen raken. Met name een bank, een antieke kast of bijvoorbeeld de eettafel staan al snel in de weg bij een verbouwing en raken relatief makkelijk beschadigd. Daarbij verkleint u het risico op diefstal, wanneer u de meest waardevolle spullen elders opslaat. Brakenhoff helpt u graag op weg.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Mogelijkheden bij opslag meubels in Haarlem

Voor de opslag van meubels in Haarlem bieden we u de mogelijkheid een van onze units te huren. Bij het huren van een opslagruimte krijgt u een eigen toegangspas. Hiermee heeft u een groot deel van de dag zelf toegang tot de ruimte met uw meubels. U kunt de ruimte logischerwijs ook gebruiken voor het opslaan van verschillende andere spullen. Denk aan dozen met de vakantiespullen, de spullen voor Kerst, enzovoorts. U kunt de meubels zelf naar de opslagruimte brengen, maar deze ook op laten halen door onze verhuizers. 

Voordelen opslag meubels bij Haarlem

Het huren van een unit voor de opslag van uw meubels bij Haarlem via Brakenhoff biedt u verschillende voordelen. Naast het feit dat dit voorkomt dat uw meubels bij een verbouwing in de weg staan, bent u bij ons verzekerd van een goed beveiligde opslagruimte. Bij het opzetten van de opslagruimtes hebben we veel aandacht besteed aan zowel de beveiliging hiervan, als aan de klimatologische omstandigheden binnen deze ruimtes. 

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.