Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Verhuizen? Brakenhoff regelt alles voor u!

Huur opslag voor meubels bij Zaandam

Bij een verbouwing van de woonkamer, een reis in het buitenland of bijvoorbeeld de tijdelijke verhuur van uw woning, is het huren van opslag voor meubels bij Zaandam aan te raden. U wilt voorkomen dat uw meubels beschadigd raken of gestolen worden in uw afwezigheid. Niet alleen voor uw meubels kan het huren van opslag bij Zaandam interessant zijn. Denk ook aan dure kunstobjecten, die u tijdens uw reis niet in uw woning achter wilt laten. Of wat te denken van de spullen die u in uw vakantie gebruikt? Zeker in een woning met relatief weinig opbergruimte, is het prettig dergelijke objecten elders te kunnen stallen. Brakenhoff biedt u opslag voor onder meer meubels bij Zaandam.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Mogelijkheden bij opslag meubels rond Zaandam

Brakenhoff biedt u een self-storage opslag voor meubels bij Zaandam aan. Het voordeel van dit concept is dat u de opslagruimte zelf kunt bereiken, dagelijks tussen 6.00 en 23.00 uur. U krijgt hier een pas voor. Wanneer u voor de opslag voor meubels bij Zaandam van Brakenhoff kiest, starten we met een inventarisatie van uw wensen. Hoe groot moet de opslagruimte zijn, om hier al uw spullen in op te kunnen bergen? Voor welke periode wilt u de opslagruimte huren? Enzovoorts. Samen zoeken we naar de meest geschikte en voordelige oplossing voor u.

 

Opslag voor meubel bij Zaandam aanvragen

Heeft u op korte termijn opslag voor uw meubels bij Zaandam nodig? Vul het contactformulier op onze website in, of neem telefonisch contact met ons op. We kijken graag direct voor u, op welke wijze we u kunnen helpen. We bieden u bovenal een veilige opslagruimte aan, waar de kans op diefstal van en schade aan uw spullen tot een minimum beperkt is.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.