Opslagruimte Heemskerk

Huur opslagruimte rond Heemskerk via Brakenhoff

Brakenhoff Self storage

Heeft u de huur van opslagruimte bij Heemskerk al eens overwogen? Mogelijk heeft u thuis onvoldoende ruimte om alle (seizoensgebonden) spullen te bewaren. Denk aan het rubberbootje van uw kinderen, de kerstversiering, enzovoorts. Door dergelijke goederen elders te bewaren, houdt u thuis ruimte over voor de spullen die u nodig heeft! Niet alleen voor het elders stallen van seizoensgebonden onderdelen van de inboedel is opslagruimte bij Heemskerk huren interessant. U kunt de ruimte ook gebruiken om uw archiefstukken te bewaren. Zeker voor bedrijven is dit een goede optie, daar zij niet altijd ruimte op kantoor hebben voor dikke ordners.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Voordelen van self-storage opslagruimte bij Heemskerk

Het voordeel van de self-storage opslagruimte bij Heemskerk die Brakenhoff u biedt, is het feit dat u de ruimte in zekere zin zelf beheert. Na ondertekening van het contract voor de opslagruimte krijgt u een eigen toegangspas. Zo bent u niet van ons afhankelijk, maar bepaalt u zelf wanneer u de opslagruimte bezoekt om spullen op te halen of weg te brengen. De opslagruimte is goed beveiligd. Niet alleen tegen ongewenste gasten en daarmee diefstal, maar ook tegen schade door vocht. We willen iedere vorm van schade aan uw eigendommen voorkomen.

Spullen van en naar de opslagruimte bij Heemskerk brengen

U kunt uw goederen zelf naar de opslagruimte bij Heemskerk brengen en deze hier na verloop van tijd weer ophalen. Mocht u zelf geen vervoer hebben om de spullen te brengen, dan neemt Brakenhoff deze taak graag van u over. Wij beschikken over de voertuigen en ervaren verhuizers om uw goederen veilig en snel naar de opslagruimte bij Heemskerk te kunnen vervoeren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.