Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Opslagruimte huren Alkmaar

Opslagruimte huren in Alkmaar kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. U kunt opslagruimte nodig hebben bij een verbouwing van uw woning, waarbij u de gehuurde ruimte gebruikt om kwetsbare meubels tijdelijk elders te stallen. Het voorkomt schade aan uw inboedel. Ook bij een verhuizing naar een kleinere woning is het huren van opslagruimte een optie. Het voorkomt dat u overgebleven meubels direct moet afvoeren of overhaast moet verkopen. Een derde voorbeeld van een situaties waarbij opslagruimte huren in Alkmaar kan worden overwogen, is een reis naar het buitenland. Sla uw meest waardevolle bezittingen op in uw opslagruimte.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Mogelijkheden bij opslagruimte huren in Alkmaar

Brakenhoff biedt u verschillende mogelijkheden bij opslagruimte huren in Alkmaar. U kunt bij ons voor een palletplaats kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een los aantal vierkante meters. Deze kunt u vervolgens helemaal zelf inrichten. Een derde optie is een opslagcontainer. Bij ons heeft u de mogelijkheid spullen zelf af te geven, of deze bij u thuis op te laten halen. Wanneer u ons inschakelt voor een verhuizing, is dat laatste vaak de beste optie. Het voorkomt onder meer, dat u zelf een busje moet huren voor het vervoer van uw grote meubels.

Opslagruimte huren rond Alkmaar via Brakenhoff

We helpen u graag verder, wanneer u opslagruimte huren rond Alkmaar overweegt. Neem eens contact met ons op, zodat we samen met u naar de beste oplossing kunnen zoeken. Bovenal verzekert Brakenhoff u van een veilige opslagruimte. Het voorkomt de diefstal van uw goederen en gaat daarbij schade aan de inboedel tegen. Het is ook om deze laatste reden, dat wij rekening houden met de klimatologische omstandigheden in de inboedelopslag.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.