Opslagruimte huren Amsterdam
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!

Opslagruimte huren bij Amsterdam een interessante optie

Opslagruimt Brakenhoff

Opslagruimte huren bij Amsterdam is een goede optie, wanneer u binnenkort voor langere tijd op reis gaat. U wilt in zo’n situatie voorkomen dat kwaadwillende personen uw inboedel kunnen stelen. Het zal al snel opvallen, wanneer u langere tijd niet thuis bent. Ook wilt u de woning ten tijde van de reis mogelijk verhuren. U laat in dit geval enkel de hoogstnodige meubels in de woning staan en stalt de rest in uw externe opslagruimte. Het voorkomt schade aan de inboedel. Dat geldt ook voor een verbouwing in uw woning. Door de meubels tijdelijk elders te stallen, weet u zeker dat deze niet in de weg staan en beschadigd kunnen raken.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Mogelijkheden bij opslagruimte huren rond Amsterdam

Brakenhoff maakt opslagruimte huren bij Amsterdam zo eenvoudig mogelijk voor u. U krijgt voor onze self-storage een eigen pas, zodat u op het door u gewenste moment bij uw spullen kunt komen. Enkel tussen 23.00 en 6.00 uur is de opslagruimte gesloten, om de kans op schade aan of diefstal van goederen zo klein mogelijk te maken. Bij het ontwerp van onze opslagruimte is rekening gehouden met zowel de inbraakveiligheid, als ook met de klimatologische omstandigheden om zo de kans op schade aan goederen tot een minimum te beperken.

Direct opslagruimte huren bij Amsterdam

Wilt u al op korte termijn opslagruimte huren bij Amsterdam? Neem in dat geval eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we bieden en de wijze waarop we uw goederen beschermen tegen kwaadwillende personen. Tevens kunnen we op basis van uw wensen bekijken welk formaat opslagruimte het meest geschikt voor u is. Indien gewenst kunnen onze verhuizers spullen bij u thuis ophalen.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.