Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Opslagruimte huren bij Heiloo

Het kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn, om opslagruimte te huren bij Heiloo. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, waarbij u niet de volledige inboedel meeneemt naar uw nieuwe woning. Ook bij een lange reis, kan het prettig zijn om de meest kwetsbare en waardevolle onderdelen van uw inboedel tijdelijk elders op te slaan. Het verkleint de kans op diefstal. Opslagruimte huren bij Heiloo is mogelijk via Brakenhoff. We bieden u graag een passende opslagruimte, welke qua afmetingen aansluit bij de behoeftes die u heeft. Welke spullen wilt u in de opslagruimte bewaren?

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Mogelijkheden bij opslagruimte huren rond Heiloo

Bij opslagruimte huren rond Heiloo bieden we u verschillende mogelijkheden. We werken met self-storage, wat betekent dat u op ieder moment tussen 6.00 uur en 23.00 uur bij uw spullen kunt. U heeft onze hulp daar niet voor nodig. Nadat we een geschikte ruimte voor u hebben gevonden, zetten we de gemaakte afspraken op papier. Vervolgens ontvangt u van ons een toegangspas, zodat u goederen zelf naar de opslagruimte kunt brengen. U kunt ze er op het gewenste moment weer weg halen. U heeft later altijd de mogelijkheid de gehuurde opslagruimte uit te breiden, mocht u dat wensen.

Goed beveiligde opslagruimte huren bij Heiloo

Brakenhoff besteedt veel aandacht aan de beveiliging van de geboden opslagruimte. Mede om die reden is de opslagruimte in de nacht gesloten. Opslagruimte huren bij Heiloo betekent daarnaast, dat u voor een self-storage kiest met goede klimatologische omstandigheden. U wilt voorkomen dat elementen van uw inboedel gestolen worden of beschadigd raken. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de voordelen van het huren van opslagruimte.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.