Opslagruimte huren IJmuiden

Opslagruimte huren bij IJmuiden

Brakenhoff Self storage

Heeft u binnen uw woning steeds minder ruimte om bijvoorbeeld spullen voor de vakantieperiode op te slaan? In zo’n situatie kan opslagruimte huren bij IJmuiden een slimme zet zijn. In onze self storage bieden we u de mogelijkheid spullen op te slaan, waar u thuis momenteel geen ruimte voor heeft. Op de momenten dat u de spullen weer nodig heeft, haalt u deze eenvoudig zelf op bij onze opslagruimte. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Ook bij een reis in het buitenland kan het slim zijn om waardevolle spullen tijdelijk elders te stallen. Het voorkomt diefstal.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Mogelijkheden bij opslagruimte huren rond IJmuiden

Onze self storage biedt ruimte aan een breed scala aan meubels, verhuisdozen met spullen, uw tent en opblaasbare boot, enzovoorts. Opslagruimte huren bij IJmuiden betekent voor Brakenhoff dat we graag met u meedenken. Aan de ene kant mag de ruimte niet veel te groot zijn. Dit is immers zonde! Aan de andere kant wilt u voldoende ruimte hebben om al uw spullen in de opslagruimte op te kunnen slaan zonder meubels te dicht tegen elkaar aan te moeten zetten. We adviseren u graag op maat over de opslagruimte die het beste aansluit op uw wensen.

Direct opslagruimte huren bij IJmuiden

Bent u enthousiast over de mogelijkheden van opslagruimte huren bij IJmuiden? Neem eens contact met ons op, zodat we u van advies kunnen voorzien. Vooraf bespreken we met u hoe het huren van opslagruimte in z’n werk gaat. Vervolgens ontvangt u een eigen toegangspas. Hiermee kunt u op momenten dat het voor u uitkomt naar de opslagruimte komen. De opslagruimte is zeven dagen per week geopend tussen 6.00 uur en 23.00 uur.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.