Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Opslagruimte in Noord-Holland huren

Heeft u thuis onvoldoende ruimte voor uw vakantiespullen? Lukt het u niet een geschikte plek te vinden voor uw kerstboom? Het huren van opslagruimte in Noord-Holland bij Brakenhoff kan de oplossing voor u vormen. Wij bieden opslagruimte aan voor zowel een korte-, als langere periode. Tijdelijk opslagruimte huren kan onder meer interessant zijn wanneer u binnenkort aan een verbouwing in huis begint. U wilt in zo’n geval voorkomen dat uw inboedel beschadigd raakt bij de uitvoering van werkzaamheden. Of denk aan de situatie waarin u langere tijd op reis gaat. Stal uw meest waardevolle bezittingen in zo’n geval in onze opslagruimte in Noord-Holland.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Mogelijkheden bij huren opslagruimte in Noord-Holland

We bieden u verschillende mogelijkheden wanneer u gebruik wilt maken van onze opslagruimte in Noord-Holland. Standaard gaat het om self-storage, met een focus op het bieden van maatgerichte oplossingen. U wilt voorkomen dat u voortdurend ruimte overhoudt en daarmee feitelijk structureel te veel betaalt voor uw opslagruimte. Aan de andere kant is het vervelend uw spullen al na een paar weken te moeten verplaatsen, omdat de opslagruimte in Noord-Holland te klein blijkt te zijn. We denken graag mee en zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing.

Spullen ophalen uit en wegbrengen naar de opslagruimte in Noord-Holland

Self-storage betekent bij ons dat u een pas krijgt, waarmee u zelf toegang heeft tot uw opslagruimte in Noord-Holland. U hoeft er geen afspraak voor te maken. Om de kans op diefstal van uw bezittingen tot een minimum te beperken, is het ophalen en wegbrengen van spullen uitsluitend mogelijk tussen 06.00 en 23.00 uur. Heeft u te veel spullen die u op wilt slaan om deze zelf heen en weer te rijden? Geen probleem, onze verhuizers halen ze graag bij u op.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.