Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Huur opslagruimte bij Zaandam voor uw spullen

Op verschillende momenten kan het prettig zijn, wanneer u uw spullen tijdelijk elders kunt stallen. Mogelijk bent u voornemens om lange tijd in het buitenland te verblijven. U wilt in zo’n situatie voorkomen, dat uw meest dierbare spullen gestolen worden. Door ze op te slaan in een goed beveiligde opslagruimte bij Zaandam minimaliseert u het risico op diefstal. Ook bij bijvoorbeeld een verbouwing van uw woning is het verstandig om uw meubilair tijdelijk elders te bewaren. Het voorkomt dat uw meubilair beschadigt tijdens de verbouwing. Brakenhoff helpt u graag bij het opslaan van uw spullen, door uw opslagruimte bij Zaandam te bieden.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Toepassingen van huur opslagruimte bij Zaandam

Niet alleen voor het bewaren van uw spullen tijdens een verbouwing of reis is het huren van opslagruimte bij Zaandam interessant. Kies hier bijvoorbeeld ook voor, wanneer u archiefstukken elders op wilt slaan. Dit is zowel interessant voor bedrijven, als voor particulieren. Binnen uw eigen kantoor heeft u hier niet altijd de ruimte voor. U huurt bij Brakenhoff een opslagruimte die voldoende ruimte biedt voor hetgeen u hier op wilt slaan. Daarbij kunt u de ruimte eenvoudig uitbreiden, mocht dat na verloop van tijd noodzakelijk zijn.

Zelf te beheren opslagruimte bij Zaandam

De opslagruimte bij Zaandam die Brakenhoff u biedt is gebaseerd op self-storage. Nadat we samen met u een geschikte ruimte voor u gevonden hebben, ontvangt u een pas waarmee u zelf naar binnen kunt komen. Dit kan dagelijks van 6.00 tot 23.00 uur. De verschillende units zijn goed beveiligd, wat de kans op diefstal van of schade aan uw spullen tot een minimum beperkt. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de te huur aangeboden opslagruimte bij Zaandam.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.