Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Ondersteuning bij particulier verhuizen rond Beverwijk

Er komt veel kijken bij particulier verhuizen rond Beverwijk. Denk aan het uitzoeken van de inboedel, het schoonmaken ervan, het inpakken van de verhuisdozen en vervolgens het transport daarvan. Hoe pakt u een verhuizing aan? Op welke manier voorkomt u dat uw bezittingen beschadigd raken tijdens de verhuizing? Brakenhoff biedt u graag ondersteuning aan bij particulier verhuizen rond Beverwijk. Zo maken we de verhuizing zo makkelijk en comfortabel mogelijk voor u. Laten we samen eens om tafel gaan, om een plan van aanpak te maken voor uw verhuizing. Het helpt u veel stress en moeite te besparen!

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Aanpak bij particulier verhuizen in Beverwijk

Bij een particulier verhuizen rond Beverwijk starten we vaak met een inventarisatie van de inboedel. Welke spullen gaan er mee? Wat zijn hiervan de meest kwetsbare onderdelen? Welke hulpmiddelen zijn benodigd om ook de zware meubelen van boven naar beneden te krijgen, zonder deze te beschadigen? Op basis van een dergelijke inventarisatie maken onze ervaren verhuizers een plan van aanpak. Wist u dat u onze verhuisdozen en het inpakpapier voor bijvoorbeeld uw servies gratis mag gebruiken tijdens een verhuizing? Wel zo handig! U kunt sommige taken bij particulier verhuizen rond Beverwijk vooraf zelf uitvoeren; zo hoeft hulp bij een verhuizing helemaal niet zo duur te zijn.

Afspraak maken voor particulier verhuizen bij Beverwijk

Wilt u op korte termijn verhuizen naar uw nieuwe woning? Maak tijdig een afspraak met onze vakmensen voor ondersteuning bij particulier verhuizen rond Beverwijk. We zijn benieuwd naar uw plannen en de hulp die u van onze professionals wenst. Samen zorgen we dat uw verhuizing zo soepel en comfortabel mogelijk verloopt met een minimaal risico op schade aan uw inboedel.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.