Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Particulier verhuizen rondom Castricum

Bij een verhuizing, zowel particulier als zakelijk, komt veel kijken. Denk aan het inpakken van de kleine elementen uit uw inboedel, het naar beneden halen van grote meubels en het vervoer van de ingepakte spullen. Brakenhoff helpt u hier graag bij. Particulier verhuizen bij Castricum betekent voor ons het zo snel, soepel en veilig mogelijk verplaatsen van uw bezittingen van de ene naar de andere woning. Vooraf nemen we de inboedel met u door, om samen te kijken hoe de meest kwetsbare elementen kunnen worden ingepakt om schade te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan antieke meubels.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Uw opties bij particulier verhuizen rond Castricum

Heeft u al besloten of u de gehele verhuizing over wilt laten aan onze verhuizers? Soms vindt men het fijn om bij particulier verhuizen rond Castricum een deel van de taken zelf uit te voeren. Denk aan het inpakken van de kleinere bezittingen. Een verhuizing is een goed moment om deze bezittingen nog eens uit te zoeken of bijvoorbeeld grondig schoon te maken. Onze verhuizers nemen uw wensen graag vooraf met u door, om samen tot een degelijk plan voor de verhuizing te kunnen komen.

Plannen maken bij particulier verhuizen in Castricum

Gaat u binnenkort particulier verhuizen rond Castricum? Neem alvast eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de ondersteuning die Brakenhoff u biedt. Wist u bijvoorbeeld dat we naast de ondersteuning bij particulier verhuizen in Castricum ook een self-storage aanbieden? Het huren hiervan is interessant, wanneer u van een grote woning naar een kleiner appartement verhuist. Mogelijk kunt u niet alle spullen meenemen en wilt u deze tegelijkertijd niet overhaast van de hand doen. Het tijdelijk opslaan hiervan in onze self-storage vormt de oplossing.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.