Self-storage Amsterdam

Veilige self-storage bij Amsterdam huren

Brakenhoff is uw partner, wanneer u op zoek bent naar de mogelijkheid om self-storage bij Amsterdam te huren. In verschillende situaties kan het huren van zo’n opslagruimte het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een reis in het buitenland. U wilt in zo’n geval uw waardevolle spullen veilig laten opslaan. Ook wanneer u thuis onvoldoende ruimte heeft voor bijvoorbeeld vakantie- en kerstspullen, kan het huren van self-storage bij Amsterdam een goed idee zijn. Brakenhoff biedt u een opslagruimte aan, die past bij de wensen die u heeft.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Heeft u vragen?
Onze medewerkers staan u graag te woord

Mogelijkheden bij huren van self-storage bij Amsterdam

Het huren van self-storage bij Amsterdam via Brakenhoff begint bij een inventarisatie van uw wensen. Hoeveel spullen wilt u kwijt in de opslagruimte? Vervolgens bieden we u een offerte op maat aan. U heeft logischerwijs altijd de mogelijkheid om de gehuurde opslagruimte uit te breiden in de toekomst. Nadat u uw akkoord geeft op de offerte, ontvangt u van ons een persoonlijke toegangspas. Met deze pas kunt u dagelijks tussen 6.00 en 23.00 uur bij uw opslagruimte terecht. Ten behoeve van de beveiliging van uw opslagruimte is het niet mogelijk deze ’s nachts te bezoeken. De opslagruimte is goed beveiligd en droog.

Hulp bij opslaan spullen in self-storage bij Amsterdam

Vindt u het lastig om uw meubels zelf naar de self-storage bij Amsterdam te vervoeren? In dat geval helpen de verhuizers van Brakenhoff u graag verder. We komen bij u langs om de spullen op te halen en zorgen dat deze in uw opslagruimte worden geplaatst. Andersom kunnen we de goederen ook weer thuis afleveren als u bijvoorbeeld klaar bent met een verbouwing of teruggekeerd bent van uw reis. 

Opslagdoos Brakenhoff

Stuur een bericht

Direct aanvragen