Self Storage Haarlem
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!

Self storage rond Haarlem huren voor uw spullen

Brakenhoff Self storage

Heeft u spullen waar u thuis momenteel geen ruimte voor heeft? Verhuist uw bedrijf naar een kleinere locatie, waar onvoldoende ruimte is voor al het meubilair? In beide gevallen kan het huren van self storage bij Haarlem een goede optie zijn. Het voordeel van self storage is het feit, dat u de spullen op het door u gewenste moment af kunt leveren en weer op kunt halen. Alleen in de nacht is de self storage in Haarlem gesloten, ter beveiliging van uw goederen. Brakenhoff vertelt u graag meer over het gebruik van self storage.

Mogelijkheden bij self storage rond Haarlem

Wanneer u kiest voor de huur van onze self storage bij Haarlem bieden we u verschillende mogelijkheden. Vooraf inventariseren we uw wensen. Welke goederen wilt u bijvoorbeeld op laten slaan in de opslagruimte? Tot wanneer wilt u deze goederen hier laten staan? Enzovoorts. Op basis van uw wensen bieden we u een passende opslagruimte aan. Niet te groot, maar zeker ook niet te klein! Zo betaalt u alleen voor hetgeen u echt nodig heeft om uw spullen kwijt te kunnen.

Meer informatie over self storage bij Haarlem

Onze self storage bij Haarlem is goed beveiligd. U krijgt na het sluiten van een overeenkomst voor de huur van de opslagruimte een persoonlijke pas, waarmee u naar binnen kunt. Niet alleen is veel aandacht besteed aan de beveiliging van ons pand. Ook houden we rekening met de klimatologische omstandigheden. Schade aan de goederen die u in de self storage bij Haarlem bewaart wordt op deze manier voorkomen. Neem eens contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden van onze self storage bij Haarlem.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.