Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Self-storage bij Krommenie

Op zoek naar opslagruimte voor uw overgebleven spullen na een verhuizing, of bijvoorbeeld voor de kunstkerstboom? Brakenhoff biedt u self-storage bij Krommenie aan. Het biedt u de mogelijkheid uw spullen hier zelf op ieder gewenst moment te stallen en weer op te halen, als u deze nodig heeft. Bijna op ieder moment; de self-storage is van 23.00 tot 06.00 uur gesloten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kans op diefstal van uw goederen geminimaliseerd wordt. Er worden verschillende formaten units aangeboden voor de opslag van uw bezittingen. Zo vinden we altijd een oplossing voor hetgeen u door ons wilt laten opslaan.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Huren van self-storage bij Krommenie

Het huren van self-storage bij Krommenie via Brakenhoff begint bij een inventarisatie van uw wensen. Welke bezittingen wilt u in de opslagruimte op kunnen slaan? Huurt u deze unit voor een langere periode, of slechts voor enkele maanden? Op basis van uw wensen zoeken we naar een geschikte oplossing. Bovenal zijn onze oplossingen op het gebied van self-storage rond Krommenie veilig, betrouwbaar en klimatologisch verantwoord. Zo helpen we u schade aan- of diefstal van uw spullen te voorkomen. U kunt uw spullen zelf naar onze self-storage brengen, maar onze verhuizers kunnen dit ook bij u thuis ophalen.

Direct self-storage bij Krommenie aanvragen

Heeft u op korte termijn self-storage bij Krommenie nodig voor het opslaan van uw bezittingen? Neem gerust contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Ook lichten we de voorwaarden voor het huren van self-storage aan u toe. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent en wat u van onze self-storage mag verwachten.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.