Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Veilige en betrouwbare Self Storage in Noord-Holland

Bij Brakenhoff Self Storage begrijpen we dat uw persoonlijke bezittingen of zakelijke inventaris kostbaar zijn en de juiste opslagoplossing verdienen. Onze Self Storage in Noord-Holland biedt u de veiligheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft. Met onze geavanceerde beveiligingssystemen en 24/7 monitoring kunt u met een gerust hart uw spullen opslaan. Of het nu gaat om tijdelijke opslag tijdens een verhuizing of het creëren van ruimte in uw bedrijf, wij hebben de oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Flexibele opslagruimtes op maat

Bij Brakenhoff Self Storage bieden we flexibele opslagruimtes op maat in Noord-Holland. Of u nu slechts een paar dozen wilt opslaan of een volledige inventaris van een bedrijf heeft, wij hebben de juiste opslagopties voor u. Onze ruimtes zijn in verschillende maten beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw opslagbehoeften past. Bovendien kunt u op elk moment de grootte van uw opslagruimte aanpassen als uw behoeften veranderen. Met Brakenhoff Self Storage heeft u de flexibiliteit om de ruimte te creëren die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft.

Gemakkelijke toegang tot uw opgeslagen goederen

Bij Brakenhoff Self Storage begrijpen we dat gemak en toegankelijkheid essentieel zijn. Daarom zijn onze opslaglocaties strategisch gelegen in Noord-Holland, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot uw opgeslagen goederen. Met onze uitgebreide toegangstijden, 7 dagen per week, kunt u altijd bij uw spullen wanneer u ze nodig heeft. We geven u de volledige controle over uw opslagruimte, zodat u op uw eigen tempo kunt werken. Bij Brakenhoff Self Storage bieden we u niet alleen de ruimte die u nodig heeft, maar ook de vrijheid om uw spullen te beheren zoals u dat wilt. Neem nu contact met ons op en ontdek zelf wat wij te bieden hebben.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.