Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Praktische self storage bij Velsen-Zuid

Heeft u thuis onvoldoende ruimte voor de spullen die u maar weinig gebruikt? Denk aan de kerstboom, de spullen die u op vakantie gebruikt en bijvoorbeeld het rubberen bootje waarmee uw kinderen ’s zomers in het kanaal bij uw woning spelen. Kies voor het huren van self storage bij Velsen-Zuid via Brakenhoff, om te voorkomen dat deze spullen in uw woning blijven slingeren. De self storage biedt u de extra ruimte die u nodig heeft. Bij het huren van self storage rond Velsen-Zuid bieden we u een opslagruimte, die qua formaat past bij de ruimte die u wenst voor uw spullen. U heeft altijd de mogelijkheid de gehuurde ruimte verder uit te breiden, mocht dat nodig zijn.

Voordelen van het huren van self storage bij Velsen-Zuid

Wanneer u voor het huren van onze self storage bij Velsen-Zuid kiest, heeft u de mogelijkheid uw opslagruimte op nagenoeg ieder gewenst moment te bezoeken. Alleen ’s nachts is de opslagruimte gesloten, om de kans op een inbraak en daarmee de diefstal van goederen tot een minimum te beperken. U ontvangt van ons een pas, waarmee u de opslagruimte opent. Overigens is bij het inrichten van de opslagruimte voor de verhuur van self storage bij Velsen-Zuid veel aandacht besteed aan de beveiliging hiervan. Evenals dat we u garanderen dat goederen schoon en droog gestald kunnen worden.

Direct self storage bij Velsen-Zuid aanvragen

Wilt u al op korte termijn self storage bij Velsen-Zuid gebruiken om uw spullen hier (tijdelijk) in op te kunnen slaan? Neem eens contact met ons op. We starten met een inventarisatie van uw wensen, om u op basis daarvan persoonlijk te kunnen adviseren. Hierbij leggen we u uit op welke manier Brakenhoff werkt en wat dit voor u betekent. Stemt het u tevreden? In dat geval zorgen we dat u zo snel mogelijk toegang krijgt tot uw self storage bij Velsen-Zuid.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.