Self storage Zaandam

Maak gebruik van onze self storage bij Zaandam

 

In verschillende situaties kan het gebruik van onze self storage bij Zaandam een goede optie zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een kleinere woning, waarbij u de overgebleven meubels niet overhaast wil moeten verkopen. Ook wanneer uw woning te klein is voor bijvoorbeeld het opslaan van uw vakantiespullen, kan de self storage bij Zaandam uitkomst bieden. Onze opslagruimte is goed beveiligd en eenvoudig te bereiken. U heeft dagelijks van 6.00 tot 23.00 uur toegang tot uw self storage box. Zo bepaalt u zelf wanneer u goederen komt halen of brengen!

Self storage bij Zaandam huren

Het huren van self storage bij Zaandam begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Welk formaat opslagruimte is het meest geschikt voor u? Welke spullen wilt u in de opslagruimte bewaren? Op basis van uw wensen bieden we u een advies op maat. Bent u tevreden over het voorstel? In dat geval bespreken we de voorwaarden van de huur van onze self storage met u en zorgen we dat u een persoonlijke toegangspas krijgt. Met deze toegangspas heeft u zelf toegang tot uw opslagruimte. Zo bent u niet afhankelijk van anderen en hoeft u vooraf geen afspraak te maken. Nu is het enkel nog zaak om uw opslagruimte te vullen!

Voordelen van onze self storage bij Zaandam

Niet alleen goede beveiliging en de bereikbaarheid van onze self storage bij Zaandam zijn voordelen van de optie die we u bieden. Denk ook aan het feit, dat onze self storage droog en schoon is. Zo minimaliseren we de kans op schade aan de goederen die u er bewaart. Wilt u meer weten over het gebruik van onze self storage? Neem in dat geval eens contact met ons op.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.