Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Specialist in senioren verhuizingen bij Beverwijk

De verhuizing van senioren vergt over het algemeen een andere aanpak, dan de particuliere verhuizing van een jong gezin. Denk aan het feit dat senioren soms afhankelijk zijn van medische apparatuur binnen hun woning. Daarnaast wilt u hen zo goed mogelijk ontlasten; het is vaak geen optie meer om hen de inboedel zelf in te laten pakken. De verhuizing zelf is vaak al spannend genoeg! Er zijn meer uitdagingen om rekening mee te houden bij senioren verhuizingen rond Beverwijk. Denk bijvoorbeeld ook aan de kwetsbaarheid van de inboedel van veel senioren. Deze inboedels bevatten veelal antieke meubels, waarbij de kans op schade relatief groot is. Voldoende reden om stevige verhuisdekens en vergelijkbare hulpmiddelen in te zetten.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Hulp bij senioren verhuizingen in Beverwijk

Brakenhoff is uw specialist op het gebied van senioren verhuizingen bij Beverwijk. Wij hebben een ruime ervaring met het uitvoeren hiervan. Samen met u of met uw ouder inventariseren we de inboedel, om op basis daarvan tot een plan voor de verhuizing te komen. Alles is er hierbij op gericht, de verhuizing voor senioren zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen met een minimaal risico op schade aan hun bezittingen. Wordt van een woning naar een kleiner appartement verhuisd? De spullen die achterblijven kunnen we indien gewenst tijdelijk in onze opslag opslaan. Zo heeft u de tijd om te beslissen wat u hiermee wilt gaan doen.

Afspraak maken voor senioren verhuizingen in Beverwijk

Staat u voor een senioren verhuizing? Neem eens contact met ons op, zodat we direct een afspraak in kunnen plannen. We vertellen u hierbij graag meer over onze aanpak bij senioren verhuizingen rond Beverwijk en leggen u voor hoe we u van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.