Zakelijk verhuizen Beverwijk

Zakelijk verhuizen rond Beverwijk

Bij een particuliere verhuizing komt vaak al veel kijken, laat staan wanneer u zakelijk verhuist. Zakelijk verhuizen rond Beverwijk begint vaak bij een inventarisatie van de inboedel, om op basis daarvan een plan te kunnen bedenken voor het minimaliseren van de overlast voor uw medewerkers en cliënten. Mocht u zelf producten produceren, dan wilt u de periode dat deze productie stilligt tot een minimum beperken. Het zou immers ten koste gaan van uw omzet en kan klanten teleurstellen. Brakenhoff heeft een ruime ervaring in het bieden van ondersteuning bij de verhuizing van organisaties.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

Heeft u vragen?
Onze medewerkers staan u graag te woord

Soepel en snel zakelijk verhuizen bij Beverwijk

Wanneer u voor onze hulp kiest bij het zakelijk verhuizen rond Beverwijk verzekert u zich van een professionele ondersteuning. Alles is er hierbij opgericht de verhuizing zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, met een minimaal risico op schade aan uw bezittingen. Dit doen we door verschillende hulpmiddelen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan stevige verhuisdozen welke niet scheuren, een dik verhuisdeken en waar nodig een lift om zware meubels van boven naar beneden te verplaatsen. Kiest u ervoor de inboedel vooraf zelf in te pakken, of wilt u dit door onze verhuizers laten doen? Diezelfde vraag kunt u zichzelf stellen voor het loskoppelen en aansluiten van de verschillende apparatuur binnen uw bedrijfspand.

Advies bij zakelijk verhuizen rond Beverwijk

Bent u benieuwd op welke manier wij u exact kunnen helpen bij het zakelijk verhuizen rond Beverwijk? Wilt u meer weten over hetgeen er bij zo’n verhuizing komt kijken? Neem gerust contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Samen zorgen we dat uw inboedel veilig naar uw nieuwe bedrijfspand wordt vervoerd.

Opslagdoos Brakenhoff

Stuur een bericht

Direct aanvragen