Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Zakelijk verhuizen rond Castricum

Bij een zakelijke verhuizing komt over het algemeen meer kijken, dan bij de gemiddelde particuliere verhuizing. De overlast voor medewerkers moet tot een minimum beperkt worden, evenals dat u bedrijfsactiviteiten het liefst zo lang mogelijk door laat lopen tijdens de verhuizing. Zakelijk verhuizen rond Castricum vergt om deze reden een goede voorbereiding. Brakenhoff is een ervaren partij op het gebied van zakelijke verhuizingen. We helpen u graag op weg, wanneer u binnenkort naar een nieuw bedrijfs- of winkelpand verhuist. Heeft u al nagedacht over de planning voor uw verhuizing?

Plannen maken bij zakelijk verhuizen rond Castricum

Het maken van plannen bij zakelijk verhuizen rond Castricum start vaak met een inventarisatie van de inboedel. Als bedrijf heeft u naast het kantoormeubilair wellicht verschillende grote machines in uw pand staan. Schade aan deze machines kan een grote impact hebben. Brakenhoff werkt met verschillende beschermende hulpmiddelen om schade aan uw zakelijke inboedel te kunnen voorkomen. Bij het maken van plannen bespreken we samen met u welke taken u zelf vooraf uitvoert en wat u overlaat aan onze verhuizers. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de bureaus vooraf zelf uit elkaar te halen met uw personeel.

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Op korte termijn zakelijk verhuizen bij Castricum

Gaat u op korte termijn zakelijk verhuizen rond Castricum? Neem tijdig contact met ons op, zodat we ruim voor de geplande verhuisdatum om tafel kunnen gaan voor het opstellen van een plan van aanpak. Het verzekert u ervan dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt, met een minimale kans op schade aan uw zakelijke inboedel. Daarbij helpt dit u de overlast voor uw personeel en het gedwongen stil moeten leggen van bedrijfsactiviteiten tot een minimum te beperken.

 

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.