Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Brakenhoff
Betrouwbaar, erkend, betaalbaar!
Previous slide
Next slide

Zakelijk verhuizen rond IJmuiden

Staat u voor een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand? Zakelijk verhuizen bij IJmuiden heeft vaak heel wat voeten in de aarde. Er komt hier meer bij kijken, dan wanneer u als particulier naar een nieuwe woning verhuist. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat u de overlast voor medewerkers tot een minimum wilt beperken. Daarnaast mag de productie niet te lang stil komen te liggen als gevolg van de verhuizing naar een nieuw pand. Brakenhoff heeft een ruime ervaring in zakelijke verhuizingen bij IJmuiden. We helpen u graag de verhuizing van uw inboedel zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Verhuisdozen gratis!

Verhuisdozen, inpakpapier en markeringstickers leveren we gratis én ruim op tijd voor de verhuizing. Wel zo makkelijk.

En de kosten?

U zult zien; die vallen reuze mee! We nemen graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek en presenteren een verhuisplan op maat. Verhuizen?

 Demonteren kasten, bedden en grote meubelstukken vakkundig en snel.
 Bouwen uw meubels keurig weer op in uw nieuwe woning.
 Zijn meesters in het inpakken van uw waardevolle of breekbare spullen.
 Sluiten uiteraard uw keukenapparaten, wasmachine en droger weer feilloos aan.
 Schrikken niet van uw piano, aquarium of kostbaar kunstwerk.

Dat oude bestelbusje van de buurman is ineens een stuk minder aantrekkelijk als al het servies er in stukjes uitkomt. De verhuiswagens van Brakenhoff zijn luchtgeveerd, zodat uw spullen zo min mogelijk risico op beschadiging lopen. Ook hebben we speciale verhuisliften om verhuizen van en naar hooggelegen etages of flatwoningen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. En uiteraard zijn al uw spullen tijdens transport verzekerd.

Plan maken bij zakelijk verhuizen rond IJmuiden

Zakelijk verhuizen rond IJmuiden start voor ons bij het opstellen van een plan. In welke volgorde moet de inboedel van uw bedrijfspand verhuisd worden? Wat zijn de meest kwetsbare onderdelen in deze inboedel? Welke beschermende hulpmiddelen zijn benodigd om schade aan bijvoorbeeld IT-voorzieningen of machinerie te kunnen voorkomen? Enzovoorts. Pas op het moment dat u tevreden bent met het door ons voorgestelde plan, gaan we voor u aan de slag met de uitvoering van de verhuizing. Door de verhuizing slim in te plannen kunnen we de overlast voor uw personeel tot een minimum beperken en de zaken zo lang mogelijk door laten gaan.

Op korte termijn zakelijk verhuizen bij IJmuiden

Wilt u al op korte termijn zakelijk verhuizen bij IJmuiden? Neem eens contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk met u aan de slag kunnen gaan met het opstellen van het plan voor de verhuizing. We vertellen u graag meer over onze ervaring met zakelijke verhuizingen en de wijze waarop we u hierbij kunnen ondersteunen.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in.